Ziua 3 - frigiderul

luni, 30 septembrie 2013

Sursa: google
Simbata am facut un tort cu fructe de padure. Nu cu vreo ocazie speciala, doar asa - de pofta. Imediat dupa ce l-am terminat de ornat, l-am rugat pe M. sa-l puna la rece pentru citeva ore. L-a pus. Exact pe raftul cel mai de sus si, asa cum era de asteptat, s-a murdarit si frigiderul de sos de fructe de padure si s-a "sifonat" si tortul. 

Cel mai grav a fost ca eu am observat abia cind m-am dus sa iau tortul din frigider. Dragul de el - s-a gindit ca ar fi mai bine sa nu-mi spuna. :))

Tablou sau fotografie?

duminică, 22 septembrie 2013


Sursa: google
Talentul este darul lui Dumnezeu pentru tine. Ceea ce faci cu el este darul tau pentru Dumnezeu. (Leo Buscaglia)

Cind am vazut pentru prima data tablourile lui Iman Maleki am refuzat sa cred ca ele sint pictate. Mi se parea aproape imposibil sa poti reda cu ajutorul culorilor si a sevaletului oameni, trairi, peisaje atit de perfect de parca ar fi fotografii.

Jurnalul unei Femei simple - 3

vineri, 20 septembrie 2013

Pentru astazi (data/hora)... 20 septembrie 2013 - 21:23

Afara ... e deja noapte. Toamna si-a intrat in drepturi. Ziua nu mai e la fel de lunga, iar serile sint racoroase.

Nu mai cumparam apa plata!

miercuri, 18 septembrie 2013

Brita Marella XL
Da! Gata cu apa plata! Ne-am cumparat cana de filtrat apa. E albastra, are calendar, e ergonomica si incapatoare. Nu, nu ii facem publicitate intrucit si noi sintem in faza de testare. Nici nu ne-a recomandat-o nimeni. Pur si simplu am vazut-o, am citit pe net despre ea si am cumparat-o.

Crestinul Ortodox in fata crizei economice

sâmbătă, 14 septembrie 2013

O citesc a doua oara. Intr-un interval de doar doua luni, desi nu-mi sta-n fire. Va spun drept: eu nu citesc o carte de doua ori, nici nu ma duc sa vad niciodata un film pe care l-am mai vizionat. De data asta, e insa alta poveste!

Jurnalul unei Femei simple - 2

vineri, 13 septembrie 2013

Pentru astazi (data/hora)... 13 septembrie, 17:48

Afara ... e tare cald! Ciudata vreme in ultima perioada! A turnat cu galeata 24 de ore si acum e vreme de plaja. Nu am crezut ca voi mai vedea soarele pina saptamina viitoare.

Ziua 2 - zahar, faina, orez

joi, 12 septembrie 2013

Sursa
Nu a durat 15 minute si dulapul in care am pungile cu zahar, faina, orez, paste si alte minuni stralucea de curatenie! Mi-a dat o excelenta stare de bine sa deschid usa dulapului si sa constat ca toate stau frumos pe raft ca la supermarket! Fara efort, fara nervi, fara stres! Cum de a fost posibil?

Jurnalul unei Femei simple...

vineri, 6 septembrie 2013

Jurnalul unei Femei simple mi s-a parut o provocare! Nu am tinut niciodata un jurnal de frica sa nu fie citit de cineva! Si rau am facut... intrucit acum as fi rasfoit cu drag paginile si cu siguranta m-as fi amuzat teribil de mentalitatea mea de copil! Cum niciodata nu e prea tirziu, m-am alaturat si eu Taniusei...

 Pentru astazi (data/hora)... 6 spetembrie 2013; 19:29

Supa de pui pentru suflet. Gindeste pozitiv!

joi, 5 septembrie 2013

Vine cite un moment in viata noastra cind ne simtim facuti una cu pamintul! Si oricita incurajare am primi de la cei din jur parca nimic nu funtioneaza mai bine decit povestile prin care descoperim ca altii sint mai batuti de soarta decit noi! La mine functioneaza mereu!

Luna trecuta am intrat intr-o librarie cu gindul sa-mi cumpar o carte pe care mi-a recomadat-o o prietena.

Fisa postului de mama...

luni, 2 septembrie 2013

Mama: -Of, tare ai mai plins cind erai mic! Toata ziua trebuia sa te tin in brate si sa te linistesc! Nu puteam sa fac nimic fara tine! 

Fratele meu: - De asta sint mamele! Sa stie ce sa le faca copiilor cind sint mici!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...