Ce am invatat de la... parintii mei

marți, 19 noiembrie 2013

Am invatat sa fiu o persoana muncitoare si sa invat bine! Tata ne spunea mereu: "Tata, e greu cu carte, d-apoi fara carte! Daca aveam eu conditiile voastre... Eram doctor acum!" Si cu vorbele astea imi rupea pagina dupa pagina atunci cind greseam. Aveam caietele pe jumatate, dar notele de zece curgeau.

Din lipsa de pedagogie...

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

de incurajare...
M. isi doreste foarte mult sa invete limba engleza. Dupa incercari nereusite de a-i preda si bani cheltuiti pe zeci de carti xeroxate, cam toate nepotrivite pentru el, mi-a trecut brusc prin cap ideea de a-l inscrie la un curs. Am cautat citeva centre pe internet si s-a dus singur sa se intereseze despre orar, preturi, etc.

Jurnalul unei Femei simple - 5

Pentru astazi (data/hora)... 16.11.2013, 11:18

Afara ...merge de o plimbare!

Mă gândesc ... sa fac cumva si sa petrec cit mai mult timp cu M. Chiar simt nevoia sa-i dau mai multa atentie si sa fiu mai implicata in activitatile lui. Week-endul acesta vreau sa fie unul mai aparte.

...darurile pentru cei dragi

vineri, 8 noiembrie 2013

Sursa
...le cumpar din timp si le pastrez intr-o cutie. Stiu ca mai e mult pina la Craciun! Chiar si Mos Nicolae pare departe, dar imi place sa fiu pregatita.

Asa se face ca minunata mea cutie nu e niciodata goala! Mereu gasesc cite ceva care sa-mi placa, fie ca e la oferta, fie ca am un banut in plus pe care pot sa-l cheltui pentru a cumpara ceva pentru ziua cuiva.

Cadoul din cutia de pantofi

joi, 7 noiembrie 2013

Sursa
E prima data cind aud de aceasta initiativa si anul acesta vreau sa particip si eu! Am aflat de la Irina si deja am facut rost de o cutie de pantofi! Nu va scriu toata povestea campaniei! Dar va rog sa intrati pe dulcecasa ca sa aflati mai multe. Irina a scris asa frumos si detaliat.

Love likes coincidences...

marți, 5 noiembrie 2013

Sursa
... te rog sa nu plingi! Asta mi-a spus persoana care mi-a recomandat filmul si nu pot spune ca am reusit sa ma tin de cuvint.

A trecut ceva timp de cind nu am mai vazut un film. Nici macar nu-mi propusesem sa vad unul si tocmai ce primesc un e-mail, asa din senin, cu o recomandare de vizionat. Am asteptat sa vina week-endul si m-am uitat. Impresionant!!!

Un cosulet...

luni, 4 noiembrie 2013


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...